Dokument & Utskrifter

skrivare_webb


En fungerande och effektiv dokumenthantering är en förutsättning för att din arbetsvardag ska fungera. Office har levererat fungerande lösningar för dokumenthantering och utskrifter i 20 års tid, och många av våra kunder har varit med hela tiden.

Dokumenthantering är mer än att skriva ut ett papper på en skrivare, även om det oftast är den viktigaste funktionen i en lösning.

Dokumenthantering omfattar delar som skrivare, utskrifter, duplex (dubbelsidig utskrift), färgutskrifter med högsta kvalitet, nätverkslösningar, behörighetskontroll, kostnadskontroll, varierande pappersformat, häftning, dokumentflöden, skanning, lagring av inskannade dokument, inskanning av fakturor för elektronisk fakturahantering, sökning på inskannade dokument, webb-to-print (mallar för framställning av ex. reklamblad), övervakning av skrivarparken, textigenkänning (OCR), automatiska larm vid fel, tillgänglig service, integrationer etc. etc.


Office kan alla delar av dokumenthanteringen och levererar små och stora lösningar till kunder över hela Sverige. Lösningar inom DOKUMENTHANTERING handlar om att få ordning och reda, och att säkerställa spridning av information och tillgänglighet till dokumentation i ert företag. Men, kanske viktigast av allt, att vara kostnadseffektiv när det gäller hantering av dokument och samtidigt ta hänsyn till miljön och inte minst människorna som ska använda systemen.

 

Vi har lösningar inom DOKUMENTHANTERING för alla typer av behov och alla storlekar på företag, några olika exempel är:

– en vanlig A4 skrivare kopplad direkt till en dator

– en MFP på ett medelstort kontor där man också skannar och lagrar pappersdokument,

– det stora kontoret som kräver flera anpassade och övervakade MFP för digitalisering av pappersdokument för integration mot övriga interna system samt för dubbelsidiga färgutskrifter för inbindning och laminering.

Så, oberoende av hur dina behov ser ut så har OFFICE en lösning.

* MFP – multifunktionsprodukt, en hårdvara som kan skriva ut, skanna in, faxa, maila mm.

 

Vill du veta mer om ”Dokument & Utskrifter”?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.