Presentation & Möten

Besök Office webbshopBJUD PÅ EN BÄTTRE UPPLEVELSE
Stor eller liten publik, konferensrum eller lektionssal? Hos Office hittar du marknadens bredaste sortiment inom AV-utrustning – och duktiga, erfarna installatörer som vet hur produkterna ska monteras för att ge den allra bästa upplevelsen. Välj bland våra förslag på paketlösningar för 1-50 personer, eller låt oss ta fram ett paket utifrån ditt specifika behov. Vi ger dig råd och stöd med allt från enstaka produkter till kompletta videokonferensutrustningar och avancerade styrsystem.


DE MODERNASTE PRODUKTERNA

Vi samarbetar med noggrant utvalda leverantörer för att kunna erbjuda optimala helhetslösningar.
Våra produkter ligger i den absoluta spetsen när det gäller både teknologi och prestanda. Trots en mängd funktioner och finesser är de mycket lätta att använda – så att du kan fokusera på din presentation. Vi arbetar kontinuerligt med att säkra kvaliteten på de produkter vi levererar.

 

 

Ladda ned vårt produktblad (lågupplöst)

 

BRETT UTBUD
Inom vårt affärsområde ”PRESENTATION” finner du ett brett utbud av produkter, tjänster och lösningar. Vi kan erbjuda dig allt från en projektor som du ställer på bordet i ert konferensrum, till ett komplett konferensrum med styrsystem, rumsbokning, eldrivna dukartill, ljudlösningar, interaktiva skrivtavlor och videokonferens.
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig:



EN STARK PARTNER

Office är en av Sveriges största kedjor inom visualisering av information via presentation, utskrift och scanning. Förutom projektorer och platta skärmar har vi marknadens bredaste produktsortiment inom copyprinters, multifunktionsskrivare, skanners och skrivare. Vi tar ansvar för hela värdekedjan, från projektering, upphandling och finansiering, till installation, utbildning och service.

Kontakta ditt närmaste OFFICE kontor

 

Vill du veta mer om ”Presentation & Möten”?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.